Снимка БулфотоДългоочаквано съдебно дело започва в България днес. То ще бъде

...
Снимка БулфотоДългоочаквано съдебно дело започва в България днес. То ще бъде
Коментари Харесай

Започва делото за катастрофата, при която загина Милен Цветков

Снимка Булфото

Дългоочаквано съдебно дело стартира в България през днешния ден. То ще бъде затаено със спотаен мирис от хората, които желаят обективна присъда.

22-годишният Кристиан Николов, упрекнат за гибелта на журналиста Милен Цветков, ще се изправи през днешния ден пред петчленен състав на Софийския градски с ръководител Веселина Ставрева.  Двамата съдии и тримата правосъдни заседатели към този момент се срещнаха с подсъдимия, когато отхвърлиха настояването му да излезе от ареста.

В рамките на разпоредителното съвещание би трябвало да се обясни има ли в обвинителния акт процесуални нарушавания, които нарушават правата на младия мъж. Ако такива не бъдат открити, делото ще стартира всъщност с разпит на очевидци и движимости лица.

Още в досъдебното произвеждане стана ясно, че главният спор сред прокуратурата и отбраната е обвиняването за предумисъл в пътния случай, при който почина Милен Цветков, тъй като Николов е карал след приложимост на три упойващи субстанции, с двойно по-висока скорост, не е направил опит да спре на алено и е заплашил живота и на други участници в придвижването, съобщи БНР.

От това дали той е работил съзнателно или по неволя, ще зависи и присъдата, която ще получи, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР